Hancıoğlu; Muhtarlık saygın kurum olacak”

Hancıoğlu; Muhtarlık saygın kurum olacak”

Bandırma Muhtarlar Derneği kurumsallaşma sürecini tamamladı.

Bandırma Muhtarlar Derneği Kurumsallaşma evresinin son halkası olan genel kurulunu gerçekleştirerek resmi unvanını tamamladı.

Haydar Çavuş Mahalle Muhtarlığında gerçekleşen Genel Kurulda gündem maddeleri tek tek gerçekleştirilirken yeni yönetim kurulunu belirleyen seçimde Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu Başkanlığa, Paşakent Mahalle Muhtarı İshak Candan Başkan yardımcılığına, Yeni Mahalle muhtarı Caner Akal Yönetim Kurulu Sekreterliğine, Sunullah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacı Sayman üyeliğe, Çalışkanlar Muhtarın Osman Kuşçu yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Bandırma Muhtarlar Derneği Genel kurulunda Günaydın Mahallesi Muhtarı Nadi Dirlik, Dere Mahallesi Muhtarı Nevzat Man ve Çınarlı Mahallesi Muhtarı Özdoğan Tıkız denetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Genel Kurul sonrası teşekkür konuşması yapan Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu,” Muhtarlık müessesesi saygın bir kurumdur, bu saygınlığı en üst noktada tutarak temsil ettiğimiz Mahallelerde yaşayan insanımıza şefkatle yaklaşıp, ona dokunmanın farklılığı içinde görev yapmanın huzuru içinde olacağız.”

“Saat mefhumu olmaksızın özveri ile çalışan Muhtar arkadaşlarımız gerek yerel yönetim, gerekse bürokrasi katındaki daire amirleri ile diyalog içinde insanların yaşamını kolaylaştırıcı çalışmalarını şevk ve heyecanla sürdürecektir. Bu noktada biz Dernek olarak tüm üye arkadaşlarımıza gerek ilçe bazında gerekse Balıkesir ve Ankara nezdinde ihtiyaç duyulan stratejik desteği sağlayacağız.” Dedi.

Başkan Nur Hancıoğlu, eski muhtarların dernek üyesi olarak hazirun cetvelinde yer almalarına ilişkin  açıklamasında ise “ Muhtarın eskisi olmaz, buna itirazı olan arkadaşlar kabristanlığa gittiğinde hakkın rahmetine kavuşmuş muhtarlarımızın mezar taşlarına bakarlarsa, orada  …… Muhtarı, diye yazıldığını göreceklerdir. Biz hakkın rahmetine kavuşmuş Muhtarlarımızı vermiş oldukları hizmetlerden dolayı bir kez daha rahmetle anarak, hayatta olanlara saygı gösterip sevgimizi esirgemek kişiliğimize yakışmaz.” Dedi.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli